lantai plastik kayu

Short Description:

Shipping Sarat: FOB Shenzhen Pembayaran Sarat: TT / LC MOQ: 100 Price Unit: hubungi kita Size: selaras Product DescriptionThe materi kayu-plastik anyar jenis materi estetis lingkungan, digawe saka plastik lan selulosa (bubuk pring, wêdakakêna suket, wêdakakêna watu, wêdakakêna kayu) karo panyerepan process.Its banyu khusus ngisor 2/1000 saka resistance karat iku liwat kaping sepuluh saka kayu. ciri Product * Waterproof, bukti Kelembapan, ora expansion, ora ewah-ewahan bentuk, ora gawe, n ...


Detail produk

APLIKASI

Kapabilitas

Kaluwihan kita

Shipping Sarat: FOB Shenzhen

Sarat Pembayaran: TT / LC

MOQ: 100

Price Unit: hubungi kita

Size: selaras

Description Product
Materi kayu-plastik anyar jenis materi estetis lingkungan, digawe saka plastik lan selulosa (bubuk pring, wêdakakêna suket, wêdakakêna watu, wêdakakêna kayu) karo panyerepan process.Its banyu khusus ngisor 2/1000 saka karat resistance liwat kaping sepuluh saka kayu.
Ciri Product
* Waterproof, bukti Kelembapan, ora expansion, ora ewah-ewahan bentuk, ora gawe, ora rot. Bisa usedin lingkungan lembab, ngendi produk kayu tradisional ora bisa bu digunakake.
* Inset omo Nyegah, resistance rayap, resistance karat, anti-tuwa, urip dawa layanan.
* Ora polusi, karbon kurang, lingkungan loropaken, saving lan abang polusi.
* Ing bahan geni-retardant punika B1.It bisa èfèktif kanggo mungkasi geni ora prodhuksi gas anyharmful.
* Good plasticity, warni, ora gampang kanggo fade, tutul kayu, bisa sacara kebak nidokna personalizedmodeling lan pribadine.
* Sampeyan bisa mancep, planed, sawed, dilatih karo construction prasaja lan gampang lan installationsteps, nyimpen wektu lan biaya.
* Saving, recyclable, ing baris karo kawicaksanan pembangunan negara lan syarat.


  • Previous:
  • Next:

  • geni iki utamané mung digunakaké kanggo panas lan hiasan

    未 标题 -1_02

    未 标题 -1_03

    XinYingXin Electronics Technology pirso peralatan majeng lan mrodhuksi manéka jinis dhuwur-tech. Kanthi banget kualitas lan reputasi apik, kita produk banget populer ing Eropah, North & Amérika Kidul, Australia, Timur Tengah lan Asia Timur. Kejabi, We wis nyiyapake sesambetan bisnis apik karo Enterprises kesuwur donya kaya Walmart, THE Ngarep Depot, TYRE CANADIAN, MENARDS ...... fasilitas produksi Kita jengkal tengen area liwat 30000sqm lan output taunan saka jumlah geni elektrik sayuta bêsik. Loro saka iki, kita kasil entuk sertifikat kualitas internasional ISO9001, GS, CE, EMC, CSA, saa lan FSC

    未 标题 -1_02_01

    Related Produk