floor palastik kai

Pondok Description:

Pengiriman barang Sarat: FOB Shenzhen pamayaran Sarat: TT / LC MOQ: 100 Harga Unit: mangga ngahubungan kami Ukuran: ngaropéa Produk DescriptionThe bahan kai-plastik anyar nyaéta jenis bahan estetika lingkungan, dijieun tina plastik jeung selulosa (bubuk awi, bubuk jukut, bubuk batu, bubuk kai) ku nyerep process.Its cai husus nyaéta handap 2/1000 ti lalawanan korosi téh leuwih sapuluh kali tina jati. ciri produk * waterproof, buktina Uap, teu ékspansi, teu deformasi, teu Berekah, n ...


jéntré produk

aplikasi

kamampuhan

kaunggulan urang

Ongkos Sarat: FOB Shenzhen

Sarat pembayaran: TT / LC

MOQ: 100

Harga Unit: mangga ngahubungan kami

Ukuran: ngaropéa

Pedaran produk
The bahan kai-plastik anyar nyaéta jenis bahan estetika lingkungan, dijieun tina plastik jeung selulosa (bubuk awi, bubuk jukut, bubuk batu, bubuk kai) ku nyerep process.Its cai husus nyaéta handap 2/1000 ngeunaan korosi nu lalawanan téh leuwih sapuluh kali tina jati.
Ciri produk
* waterproof, buktina Uap, teu ékspansi, teu deformasi, teu Berekah, teu jadi ruksak. Bisa jadi usedin lingkungan beueus, dimana produk kai tradisional teu tiasa bu dipaké.
* Inset hama pencegahan, résistansi rinyuh, résistansi korosi, anti sepuh, hirup layanan panjang.
* Taya polusi, karbon low, lingkungan ramah, hemat energi jeung réduksi émisi.
* The kelas seuneu-retardant nyaeta B1.It tiasa efektif eureun seuneu moal ngahasilkeun gas anyharmful.
* Good plasticity, warni, teu gampang diudar, touch kai, bisa pinuh nembongkeun personalizedmodeling jeung kapribadian.
* Ieu bisa dipaku, planed, sawed, dibor jeung konstruksi basajan tur gampang tur installationsteps, nyimpen waktos tur biaya.
* Usum Energy, recyclable, dina garis kalawan kawijakan ngembangkeun sustainable nagara urang jeung syarat.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • hawu nu utamana dipaké pikeun pemanasan sarta hiasan

    未 标题 -1_02

    未 标题 -1_03

    XinYingXin Electronics Téhnologi nawarkeun alat-alat canggih tur ngahasilkeun rupa-rupa produk tinggi-tech. Kalawan kualitas alus teuing jeung reputasi alus, produk urang anu pohara populér di Éropah, North & Amérika Kidul, Australia, Timur Tengah jeung Asia Wétan. Sagedengeun ti eta, Kami geus nyetél hubungan bisnis alus jeung usaha renowned dunya kawas Walmart, imah depot, ban Kanada, MENARDS ...... fasilitas produksi kami bentang di sakuliah wewengkon leuwih 30000sqm sarta output taunan tina jumlahna hawu listrik hiji juta lembar. Sajaba ti ieu, urang hasil meunang sertipikat kualitas internasional ngeunaan ISO9001, GS, CE, EMC, CSA, SAA na FSC

    未 标题 -1_02_01

    Produk patali